3 beste navigatiesystemen voor motoren

Motorrijden is heerlijk. Hoewel motorrijden niet door iedereen wordt gezien als praktisch en hoewel sommigen zelfs van mening zijn dat motorrijden maar een gevaarlijke hobby is, zijn er veel mensen die graag een rondje op de motor rijden. Tijdens zo’n tocht wil je je liever niet druk hoeven maken om je route, maar op de motor kan dit nog knap lastig zijn. In de auto kan je je smartphone als navigatiesysteem gebruiken, maar hoe doe je dit op de motor? Gelukkig is hier een simpele oplossing voor: navigatiesystemen voor op de motor! Wil jij weten welke motornavigaties het beste zijn? Lees dan snel verder voor meer nuttige informatie!

 

De top drie navigatiesystemen voor op de motor

De meest gebruikte motornavigatie is de TomTom Rider 410 – Great Rides Edition – Plus. Hoewel dit navigatiesysteem behoorlijk prijzig is, is het helemaal compleet en kan je er de meest prachtige routes mee rijden. Ook is het systeem prettig in gebruik.

TomTom Rider 410 – Great Rides Edition – Plus

Op nummer twee staat de Garmin Zumo 395 LM. Een handzame motornavigatie met ingebouwde mp3-speler.

Garmin Zumo 395 LM

 

Op nummer drie staat de Garmin Zumo 595 LM, een variant op de navigatie die op nummer 2 staat. Een prachtig navigatiesysteem. Je betaalt er een hoge prijs voor, maar je hebt jarenlang plezier van dit systeem dat jou overal de weg wijst, vol staat met prachtige motorroutes én allerlei extra opties bevat.

Garmin Zumo 595 LM

 

Maak je eigen keuze

Hoewel je af kunt gaan op onze top drie, moet je natuurlijk gewoon je eigen keuze maken. Bepaal welk navigatiesysteem het beste bij jou past. Dat hoeft natuurlijk niet per se een systeem te zijn uit de bovenstaande top 3, maar dit kan ook een systeem zijn van Dayton of Navteq. Je kunt er ook voor kiezen om op zoek te gaan naar een tweedehands systeem. Kijk daarvoor eens op marktplaats.nl. Ook kan je ervoor kiezen om een motorroute app te gebruiken of je route te zoeken via mapsource. Natuurlijk kan je ook kijken op moternavigatie.nl, waar je algemene informatie vindt over alle verschillende motornavigaties, de voor- en nadelen, het verschil tussen bijvoorbeeld een TomTom Rider 40 en een 400, de beste navigatiesteun voor op je motor en nog véél meer!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *