Partners

Partners in de navigatiebranche

Omdat er een aantal verschillende navigatiesystemen zijn werken we met diverse software pakketten van de onderstaande partners. Tevens laten we ons inspireren door gereden routes met een GPS tracker die wij uitlezen en in kaart brengen via Google Maps.

TomTom

TomTom is een van de eerste en grootste navigatiesysteem producenten ter wereld. TomTom kenmerkt zich door het grote gebruiksgemak en de uitgebreide kaarten. Dit merk is een origineel Nederlands product. De hoofdvestiging zit in Amsterdam. Vanuit waar TomTom heel de wereld heeft veroverd. In Europa is TomTom de absolute marktleider en ook wereldwijd is het een van de grootste spelers.

Garmin

Garmin is een van de belangrijkste concurrenten van TomTom. Garmin is in basis goed vergelijkbaar met TomTom. Echter de opties voor het uitbreiden en programmeren van kaarten en routes zijn in Garmin uitgebreider. Dit bedrijf zit gevestigd in Zwitserland maar vindt haar oorsprong in Amerika.

Mio

Mio doet goed mee in de navigatiebranche en levert betrouwbare systemen voor scherpe prijzen. De Mio is aanzienlijk voordeliger dan Garmin en TomTom. Mio is in Europa verkrijgbaar en wordt geproduceerd in Taiwan door moederorganisatie MiTAC. Bij de functionaliteit van deze systemen kun je goed zien dat de producent specialist is op gebied van mobiele telefonie en communicatieapparatuur.

 

Partners in de voertuig en mobiliteitsbranche

Wij hebben een aantal partners in de mobiliteitsbranche. Omdat steeds meer landen werken met milieuzones gebruiken wij voertuiggegevens om te bepalen welke route je wel of niet kunt uitstippelen. De reisopties met een oudere diesel auto zijn bijvoorbeeld totaal anders dan die met een benzine auto.

De Rijksdienst Wegverkeer

RDW LogoDe RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte. Deze taken voert de RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit. Dit geeft de RDW een duidelijke positie in deze keten met als missie: RDW, partner in mobiliteit.

De BOVAG

Bovag LogoBOVAG is een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, verkeersopleidingen, schadeherstelbedriiven en tankstations zijn welkom als lid. Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. De BOVAG-leden zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk. Van fiets tot caravan en van auto tot scooter.

 

VWE Automotive

VWEAl meer dan veertig jaar zit oprichter Ton Vestering in de autobranche. In deze vier decennia is zijn autobedrijf uitgegroeid tot de grootste RDW-provider van Nederland. Vandaag de dag ontzorgt VWE de autobranche met slimme online tools, marktcijfers en voertuiginformatie. Zodat bedrijven zich bezig kunnen houden met zaken die er echt toe doen.